Design selv din baggrund

Add to wishlist

Design selv din baggrund

 67,06

inkl. moms

 53,65 ekskl. moms

Her på siden kan du uploade fotobaggrund med dit eget design
Indtast bredden og højden på det ønskede format nedenfor

Mindste format er 100cm x 100cm
største format ER 300cm x 1000cm

Trykfilen SKAL LEVERES i PDF 100 dpi i 1:1
Filen må ikke fylde mere end 100 MB. Hvis filen er større end 100 MB, bedes du sende filen via WeTransfer til support@nordicbackdrop.com

Farve: CMYK

Baggrunden kommer med løbegang i top og er trimmet i sider
og bund. Hvis du ønsker en anden type afslutning eller bare har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakt os på support@nordicbackdrop.com

Prisen fremgår når du har indtastet bredde x højde og er inkl. gratis fragt

  • CMMin: 100Max: 300

  • CMMin: 100Max: 1000

  • Max file size: 100 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif pdf

Hvorfor ikke vælge at lave dit eget design?

Vi kan ikke finde nogen grund til at dit logo farve eller din yndlingstræ ikke skulle være på din nye backdrop. Derfor har vi gjort det nemt for dig altid at kunne få lige det design, du ønsker. på din backdrop.

 

MATERIALER

POLYESTER

Vores polyester baggrunde bliver digital printet med vandbaseret farve på kraftigt 220 gr Recycled polyester, som er B1 brandgodkendt og OEKO-TEX 100 miljøcertificeret – en certificering, der stiller strengere krav til det sundhedsmæssige aspekt end lovgivningen. Derfor kan Nordic Backdrops bruges til alle former for billeder – også børnebilleder. Farverne er vandfaste, UV-resistente og meget stærke. Vi har valgt at printe på så stærkt et materiale fordi en Nordic Backdrop skal kunne bruges igen og igen. Derfor kan de også vaskes ved 30°C og stryges, hvis uheldet skulle være ude. Baggrundene bliver leveret rullet på papkerne – og i størrelser over Small, bliver de leveret med løbegang i toppen. Baggrundene er helt vand- og ridsefaste og kan tørres af med varmt vand. Baggrundene kan vaskes i vaskemaskinen ved 30°C og uden brug af skyllemiddel. Da de er trykt på et fleksibelt materiale kan de krølle. Sørg derfor altid for at de lægges fladt, når de er i brug og rulles op på paprøret efter brug. Hvis du synes, at din baggrund er blevet for krøllet, kan du stryge den på bagsiden.

 

RIVEFAST PAPIR

Nu tilbyder vi også Rivefast papir. Det er udviklet i miljøvenligt Polypropylen. Vores rivefast papir, afgiver ingen skadelig kemi, er recycled og har et meget lille miljøaftryk. Det bliver til 96% vand når det brændes.

 

YDERLIGERE INFORMATION

Baggrundene bliver leveret rullet på papkerne og i størrelser over small bliver den leveret med løbegang i toppen. Baggrundene er helt vand- og ridsefaste og kan tørres af med varmt vand. Baggrundene kan vaskes i vaskemaskinen ved 30°C og uden brug af skyllemiddel.

Da de er trykt på et fleksibelt materiale kan de krølle. Sørg derfor altid for at de lægges fladt, når de er i brug og rulles op på paprøret efter brug. Hvis du synes, at din baggrund er blevet for krøllet, kan du stryge den på bagsiden

Leveringstiden er som standard 7-9 arbejdsdage fra bestilling og til du modtager dine baggrunde. Standard leveringstid gælder for levering til alle EU-lande. Er du bosiddende udenfor EU, skal du forvente en leveringstid på op til 15 arbejdsdage.