RECYCLED. FORDI VI ELSKER VORES PLANET OG FORDI ...HVORFOR IKKE?

I vores søgen efter de helt rette materialer at lave bæredygtige fotobaggrunde fra Nordic Backdrop af, har bæredygtighed været i centrum.
Vores backdrops skulle være af højeste kvalitet og i bæredygtige materialer.
Vores søgen har båret frugt og vi tilbyder i dag to forskellige materialer: recycled polyester og Polypropylen.

OEKO-TEX giver mulighed for at passe på miljøet. 

OEKO-TEX 100-miljøcertificeret – en certificering, der stiller strengere krav til tekstiler med mærket Oeko-Tex 100, da det omfatter sundhedsmæssige aspekter udover lovgivningen. Derfor kan Nordic Backdrops bruges til alle former for billeder, også børnebilleder.

Farverne er vandfaste, UV-resistente og meget stærke.

Vi har valgt at printe på så stærkt et materiale fordi en Nordic Backdrop skal kunne bruges igen og igen. Derfor kan de også vaskes ved 30°C og stryges eller damps.

Et lille fif er at hænge backdrop lige op så krøller den næsten ikke efter vask.

Nyhed: Rivfaste Papir

Vores nye produkt er designet til makrofotografering og er let at tørre af, hvis der eksempelvis spildes madvarer under fotograferingen.

Da det er lavet af papir, kan det let bøje sig, så det kræver en forsigtig håndtering, men man lærer hurtigt teknikken.

Produktet er valgt, fordi det passer perfekt ind i vores miljøfokuserede tilgang. Vi ønsker, at det kan bruges i længere tid end almindeligt papir, da det har en større modstandsdygtighed mod snavs og beskadigelse ved spild.

Vores miljøvenlige polypropylen-rivfaste papir afgiver ingen skadelig kemi, er genanvendeligt og har et minimalt miljøaftryk. Når det brændes, omdannes det til 96% vand, hvilket yderligere understreger dets bæredygtighed.

Hovedformålet er at skabe baggrunde, som kan bruges igen og igen.

Begge vores to produkter er nøje udvalgt med det formål, at de skal kunne genbruges. Især vores stofbaggrunde har en meget lang levetid, uden at sige evig, men tæt på det.

Vi vil gerne være åbne for nye ideer, der passer ind i vores univers. 

Vi håber at kunne fortsætte vores udvikling med stærke produkter, som harmonerer med den miljøvenlige retning, verden bevæger sig imod.