Bag Nordic Backdrop ligger mange års erfaring fra design-, fotografi- og printbranchen.

Nordic Backdrop kom til verden da 3 venner og samarbejdspartnere inden for hver deres branche manglede et sted,
hvor man kunne købe Backdrops og fotobaggrunde. Et sted, der gik op i bæredygtighed, genbrug og kvalitet.

Deres mange års erfaring inden for hver SIN branche har gjort arbejdet fra idé til færdigt produkt til en spændende udfordring med skarpe synspunkter fra hver sit hjørne.

…og resultatet taler for sig selv!


VI HAR FOKUS PÅ ALSIDIGHED I VORES DESIGNS. DET ER VIGTIGT FOR OS, AT DU, SOM KUNDE KAN SE DIT PERSONLIGE UDTRYK I VORES BACKDROPS OG AT DIT ØNSKEDE LOOK ALTID KAN OPNÅS.

Camilla Hjortborg
Grafisk Designer
Mere end 15 års erfaring

”Jeg bruger min erfaring som grafisk designer til at fuldende looket på vores Nordic Backdrops – og bruger ofte selv vores Backdrops i arbejdet for mine kunder.”

Line Tausen
Fotograf
Mere end 15 års erfaring

”I mit arbejde som fotograf har jeg altid opsøgt forskellige locations for at sætte den rigtige stemning til mine billeder. Jeg har dog ofte savnet en løsning, der gør processen lettere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor har jeg affotograferet mine yndlingslocations, som nu er en del af Nordic Backdrops sortiment.
Nu har jeg alle mine yndlingsbaggrunde inden for rækkevidde og jeg bruger dem flittigt – mine billeder får det ønskede udtryk hver gang!”

Sean Jäpelt Holm
Printnørd 
Mere end 25 års erfaring

”Jeg har arbejdet i printindustrien i mere end 25 år og kunne hurtigt spotte, at Nordic Backdrop var en mangelvare på verdensmarkedet. Mine mange års erfaring har givet mig den knowhow, der skal til, for at printe unikke produkter i høj kvalitet – hver gang.”

Afspil video

VI HENVENDER OS TIL
Både de SMÅ og helt store PRODUKTIONER. Fra DEN LILLE SMYKKEBUTIK, DER SELV STÅR FOR sit MATERIALE til store TV-PRODUKTIONER, SOM TV3 OG MODEFOTOGRAFER.

SKAL MAN VENDE SIG TIL AT FOTOGRAFERE PÅ STOF?
Det korte svar er JA. Det tager lige en kort tilvænning, at fotografere på stof. Men når man først har fået følingen med det, er det så lækkert at fotografere på.

UNIKKE LØSNINGER
Ønsker man et helt særligt look, KAN STOFFET KRØLLES OG der SKABEs med det samme ET  helt ANDET LOOK. Vores backdrops er også nemme AT TONE OP OG NED I FARVERNE I F.EKS. PHOTOSHOP.

KORT SAGT, DET ER VIRKELIG KUN FANTASIEN, DER SÆTTER GRÆNSERNE.

Hvordan bliver Nordic Backdrops til?

Tanken bag Nordic Backdrop kom til verden ved, at vi manglede backdrops til diverse fotograferinger, samt ønsket om at lave et produkt du kan blive ved med at have i dit fotosortiment. 

Idéerne til nye Nordic Backdrops tager ofte udgangspunkt i billeder af forskellige locations – og efter et stærkt grafisk touch kommer en ny Backdrop til verden.

Foruden, at Nordic Backdrop skulle være baggrund for mange forskellige udtryk, var 3 ting i fokus, da vi skulle udvikle vores backdrops:

1.

Vores backdrops skulle kunne holde til at blive brugt.
Derfor bliver de printet på 220gr. polyester, som både kan vaskes og stryges eller riverfast papir, der kan tørres af med en fugtig klud.

2.

De skulle være sikre at bruge – også til børn.
Derfor er vores backdrops printet OEKO-TEX 100 miljøcertificeret polyester.

3.

…og så skulle looket på vores backdrops naturligvis altid ose af nordisk lækkerhed.

Drømmen om at tage smukke billeder - hver gang!

Nordic backdrops fundament har fra begyndelsen været, at det skal være nemt at tage smukke billeder hver gang.

Vores baggrunde er lavet til fotografen, bloggeren, restauranten og den lille virksomhed, der vil tage enkle og smukke portræt- og/eller produktbilleder.

I vores udvælgelse af materialer til vores backdrops, har bæredygtighed været i centrum. Polyesterbaggrundene er lavet af genbrugsmaterialer og vores rivefast papir bliver til 96% vand når de brændes.
også kan Vores baggrunde bruges igen og igen – hvadenten du køber en nordic backdrop i polyester eller rivefast papir. 

nemt og enkelt

Nordic backdrops er både designet til at kunne være fast baggrund i et fotohjørne og til at have med på farten. de kan nemlig rulles sammen på det medfølgende paprør.

Fordelen ved polyesterbaggrundene er, at de skaber en smuk og dynamisk baggrund til f.eks. portrætfotos eller fotos af større produkter og til at skabe miljøer.

Hvis du derimod har mindre produkter, såsom retter i en restaurant, små træfigurer eller smykker, er rivefast papir det helt rigtige valg. Selv når du fokuserer helt tæt på rivefast papir, vil den fremstå helt skarpt.