Backdrop 10031

Add to wishlist

Backdrop 10031

Pris fra  66,39 til  361,45

inkl. moms

220 GR RECYCLED POLYESTER
Baggrundene bliver digital printet med vandbaseret farve på kraftigt 220 gr Recycled polyester, som er B1 brandgodkendt og OEKO-TEX 100 miljøcertificeret – en certificering, der stiller strengere krav til det sundhedsmæssige aspekt end lovgivningen. Derfor kan Nordic Backdrops bruges til alle former for billeder – også børnebilleder.

200 GR RIVEFAST PAPIR
Miljøvenligt Polypropylen. Rivefast papir, afgiver ingen skadelig kemi, er recycled og har et meget lille miljøaftryk, det bliver til 96% vand når det brændes. Kan tørres af med våd klud.

DETALJER OM MATERIALERNE

POLYESTER
Vores polyester baggrunde bliver digital printet med vandbaseret farve på kraftigt 220 gr Recycled polyester, som er B1 brandgodkendt og OEKO-TEX 100 miljøcertificeret – en certificering, der stiller strengere krav til det sundhedsmæssige aspekt end lovgivningen. Derfor kan Nordic Backdrops bruges til alle former for billeder – også børnebilleder. Farverne er vandfaste, UV-resistente og meget stærke.
Vi har valgt at printe på så stærkt et materiale fordi en Nordic Backdrop skal kunne bruges igen og igen. Derfor kan de også vaskes ved 30°C og stryges, hvis uheldet skulle være ude.
Baggrundene bliver leveret rullet på papkerne – og i størrelser over Small, bliver de leveret med løbegang i toppen. Baggrundene er helt vand- og ridsefaste og kan tørres af med varmt vand. Baggrundene kan vaskes i vaskemaskinen ved 30°C og uden brug af skyllemiddel.
Da de er trykt på et fleksibelt materiale kan de krølle. Sørg derfor altid for at de lægges fladt, når de er i brug og rulles op på paprøret efter brug. Hvis du synes, at din baggrund er blevet for krøllet, kan du stryge den på bagsiden.

RIVEFAST PAPIR
Nu tilbyder vi også Rivefast papir. Det er udviklet i miljøvenligt Polypropylen. Vores rivefast papir, afgiver ingen skadelig kemi, er recycled og har et meget lille miljøaftryk. Det bliver til 96% vand når det brændes.

 

LEVERINGSINFORMATION

Leveringstiden er som standard 7-9 arbejdsdage fra bestilling og til du modtager dine baggrunde. Standard leveringstid gælder for levering til alle EU-lande. Er du bosiddende udenfor EU, skal du forvente en leveringstid på op til 15 arbejdsdage.

Dette kunne måske også have din interesse