Retur & reklamationer

RETURERNING AF VARER:


Ved returnering af varen(e) er du selv ansvarlig for, at varen(e) er pakket forsvarligt ind.

 

Når du sender varen(e), er det derfor en god ide at sørge for dokumentation af, at varen(e) er afsendt, da du som køber bærer ansvaret herfor, indtil den er kommet retur til os.

 

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller pakker, der er sendt uden omdeling.

 

Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varen(e)s værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

 

Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i original fragtemballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen.

UDGIFTER TIL VARERETURNERING:

 

Visse varer kan ikke returneres med normal post.

Dette gælder eksempelvis for store baggrunde.

 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste kr. 79,00 inkl. moms med UPS Omkostningerne bæres af dig i sin helhed.

REKLAMATIONER:

 

Der gives i henhold til Købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.

 

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som måtte være opstået i indtil 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller få et afslag i prisen alt afhængig af den konkrete situation.

 

Det er en forudsætning, at mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, almindelig slidtage eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

 

Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen.

 

Reklamerer du inden 2 måneder efter, at du har konstateret manglen, anses for værende rettidigt.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varer, når reklamationen er berettiget (varen er mangelfuld).

 

Ved reklamation, fejl og mangler kan du kontakte os via mail på support@nordicbackdrop.com.             I forbindelse med reklamationen, bedes du oplyse, baggrunden for din reklamation og dermed hvad problemet med produktet er. Derudover bedes du angive dit ordre- eller fakturanummer.

 

Reklamationer returneres til:

       Nordic Backdrop

       Jeppe Skovgaards Vej 40

       6800 Varde

 

Hvis der er aftalt refusion, bedes I tillige sende bankoplysninger, således refusion kan overføres.

 

Skriv et svar