PERSONLIGE OPLYSNINGER OG SIKKERHED:

For at handle hos os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Indsamlingen af disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere dine fotobaggrunde/Backdrops til dig. Personoplysningerne registreres og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personlige oplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Oplysninger, der er afgivet til os bliver ikke videregivet, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Videregivelse sker kun, såfremt det er nødvendigt at videregive dine oplysninger for at kunne sende din ordre eller sende e-mails til dig. Vi registrer ingen personfølsomme oplysninger. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Du kan altid blive informeret om Indsamlede personoplysninger via vores hjemmeside ved blot at henvende dig til support@nordicbackdrop.com. Du kan altid gøre indsigelse med registreringen af dine oplysninger. Disse rettigheder er du tillagt efter persondataloven, og du kan ligeledes i denne forbindelse blot henvende dig til support@nordicbackdrop.com.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt, hvorfor vi gemmer dine oplysninger i vores systemer, hvortil der ikke er adgang for uvedkommende uden for virksomheden.

COOKIEPOLITIK:

Hvis du bruger vores hjemmeside, lagres der cookies på din computer, medmindre du slår dem fra i din browsers indstillinger.

En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger.

Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi benytter cookies som beskrevet nedenfor.

Vi bruger cookies til at optimere dit besøg, når du navigerer rundt på vores hjemmeside, og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Vi bruger cookies, da vi anvender Youtube og Google Analytics, der anvender cookies til at analysere trafikken til dette website. Derfor deles der oplysninger om brug af vores website med Google. Læs mere.

Vejledninger til at fjerne cookies fra din browser:

- Vejledning til at fjerne cookies i de forskellige IE (Internet Explorer) versioner Klik her.
- Vejledning til at fjerne cookies fra Lion (MAC OS) Klik her.
- Vejledning til at fjerne cookies fra Google Chrome Klik her.

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode